Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

 

Jan Záliš, Křinice 96, 550 01 Broumov (provozovatel e-shop www.instaxstore.cz veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Jan Záliš, Křinice 96, 550 01 Broumov (provozovatel e-shop www.instaxstore.cz s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

 

Naše společnost je registrována Úřadem pro ochranu osobních údajů, kde je vedena pod registračním číslem 00049775, které bylo uděleno dne 22.11.2013. Do registru je možné nahlédnout na této webové adrese http://www.uoou.cz/uoou.aspx?menu=29&submenu=30.

Novinky na blogu

Více článků

Sledujte nás na Instagramu

Proč nakupovat u nás?

DORUČENÍ ZDARMA

U objednávek nad 3.333,- máte dopravu po ČR zdarma (pouze při platbě předem a kartou).

INSTAXŮM FAKT ROZUMÍME

Nebojte se zavolat. Rádi vám poradíme
od 8:00 do 20:00 každý den, i o víkendu.

VRÁCENÍ/VÝMĚNA

Za kvalitou jménem Instax si stojíme. Máte 14 dní na výměnu či vrácení nepoužitého zboží.

ZBOŽÍ SKLADEM

Všechny produkty máme skladem. Zboží odesíláme do 24 hodin od objednání.

A žádné novinky už Vám neuniknou!